Karperkoppel wedstrijd 2017

Beste leden,

HSV Nistelrode organiseert een karper koppelwedstrijd in september 2017 op viswater De Meuwel te Nistelrode. De 24 uur wedstrijd wordt opgedeeld in drie verschillende wedstrijddagen in de maand september. Kies samen met je vismaat een van de drie wedstrijddagen uit, geef je op en doe gezellig mee. En vergeet niet: meedoen is bij ons belangrijker dan winnen!

•Waar: de Meuwel te Nistelrode
•Wanneer: zaterdag 9 september 2017, zaterdag 16 september en zaterdag 23 september
•Hoe laat: gestart wordt zaterdag om 13.30u en er wordt gevist tot zondag 13.30u.
•Verzamelen op zaterdag voorafgaand aan de wedstrijd om 12.00u op de parkeerplaats van De Meuwel. Loting vindt stipt om 12.15u plaats. Wees op tijd!
•Wedstrijdreglement: download hier het wedstrijdreglement 2017
•Hoeveel kost het: inschrijfgeld € 25,- per koppel
•Iedere deelnemer krijgt op zaterdagavond een gratis warme maaltijd verzorgd!
•Deelnemers dienen lid te zijn van HSV Nistelrode of HSV Vorstenbosch en dienen in bezit te zijn van een nachtvispas. Deze laatste kan voorafgaand aan de wedstrijd bij inschrijving aangeschaft worden voor € 10,- wanneer nog niet in bezit.
•Inschrijven: Uitsluitend via onze website
•De prijsuitreiking vindt plaatst op zondag 24 september om 15.00u bij De Nistel
•LET OP! Maximaal 15 koppels! Schrijf je snel in.

Met vriendelijke groet,
Wedstrijdcommissie karperkoppel wedstrijd
Bestuur Nistelrodese HSV

____________________________________________________________________________________________________________