Wedstrijd reglement Senioren

Clubkampioenschappen - Zomeravond competitie - Feedervissen

Er worden 8 wedstrijden gevist voor clubkampioen waarvan er 6 tellen.
Er wordt gevist met het 2-puntensysteem, namelijk aantal en gewicht, bij gelijk gewicht is het aantal beslissend. Iedereen heeft prijs als men minimaal 5 wedstrijden heeft gevist.
Voor de zomeravond-competitie moet men 3 van de 4 wedstrijden vissen om voor prijzen in aanmerking te komen, 3 wedstrijden tellen voor het totaal klassement.
1. Er mag worden gevist met alle soorten hengels, hengelkeuze vrij.
2. Het is verboden met gekleurde maden en vere de vase te vissen en te voeren.
3. Alle gevangen vis telt, behalve snoek.
4. De vis dient bewaard te worden in een nylon leefnet tot de wedstrijdcommissie is geweest om te wegen en te tellen.
5. Het is verboden om de omgeving in het viswater te verontreinigen en er mag geen afval worden achtergelaten.
6. Iedereen wordt geacht om in het bezit te zijn van de benodigde visdocumenten.
7. De wedstrijdcommissie is bevoegd om tijdens en na de wedstrijd te controleren dat het wedstrijdreglement wordt nageleefd.
8. De vereniging kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig geleden schade voor, tijdens of na de wedstrijd.
9. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de wedstrijdcommissie in overleg met het bestuur.

Tevens wordt via het eindklassement de Keizerstitel vastgesteld.
Voor de keizerstitel moet men wel aan alle drie de wedstrijden deelnemen, namelijk:
* Clubkampioenschappen
* Zomeravond-Competitie
* Meuwelcup-wedstrijden

Wij wensen u een goede vangst en veel visplezier.
Bestuur Nistelrodese H.S.V.