Wijzigen gegevens

Zijn uw gegevens niet correct en wilt u deze wijzigen? Of bent u verhuisd?

Dan is dit zeer vervelend en dient dit gecorrigeerd te worden. Dit kunt u doen door op deze hyperlink te klikken, hiermee gaat u direct naar sportvisserij Nederland om uw gegevens te wijzigen.

Het is uiteraard zeer belangrijk dat wij te allen tijde beschikken over uw juiste gegevens, zodat wij de ledenadministratie actueel kunnen houden en correspondentie naar het juiste adres versturen.

Bent u de vispas verloren, dan kunt u via deze hyperlink een nieuwe pas aanvragen bij sportvisserij Nederland, tegen geringe kosten € 3,50 kunt u een nieuwe (duplicaat) aanvragen.

Het is belangrijk dat ook wij weten dat u verhuist bent. Dit krijgen wij niet automatisch door van sportvisserij Nederland. U kunt dit doen door het onderstaand mutatieformulier in te vullen en uw gegevens opnieuw door te geven aan onze ledenadministratie.

Uw wijzigingen zijn verzonden.

Vispasnummer
Geboorte datum
Wat moet er gewijzigd worden.