Nachtvissen Arboretum per 1 januari 2020 toegestaan

Woensdag, 3 juli 2019

Beste leden,

Het heeft even op zich laten wachten, maar nu gaat het toch echt gebeuren. Het nachtvissen op ons water "Arboretum" is per 01 juli 2019 onder voorbehoudt toegestaan. In overleg met Staatsbosbeheer hebben we overeenstemming gevonden in onze wensen. Voorwaarde is dat er een pilot wordt opgestart voor de periode 01 juli 2019 - 31 december 2019. In deze periode zullen diverse evaluatie momenten zijn met Staatsbosbeheer, het dagelijks bestuur en enkele leden die aan deze pilot mee mogen doen. Vanaf december 2019 zal het inschrijfformulier voor het aanvragen van deze nachtvisvergunning online komen te staan.

Wij hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,

Met sportieve groet,

bestuur Nistelrodese HSV