Zondag, 22 maart 2020

Geachte leden,

Gisteren heeft ons het trieste nieuws gebracht dat onze penningmeester Dhr. Henk van Grunsven is overleden tgv het corona-virus. Henk heeft als medeoprichter van de Nistelrodese HSV zich altijd ingezet voor onze vereniging. Zijn correctheid, eerlijkheid en kennnis en kunde in het wel en wee van onze vereniging zullen worden gemist. Henk was een fijne man om mee samen te werken, stond open voor nieuwe dingen, was nooit nadragend, echt de drijvende kracht van de vereniging. Kortom een geweldig bestuurslid, en vooral een geweldig mens.

Henk, dank je wel voor alles, je zal worden gemist, maar vooral zal je niet worden vergeten....

Nistelrodese Hengelsport Vereniging

Voor meer informatie klik op de onderstaande link: