Disclaimer

Disclaimer.

De op deze website getoonde informatie wordt door de Nistelrodese Hengelsportvereniging met constante zorg en aandacht samengesteld. De door Nistelrodese Hengelsportvereniging verstrekte informatie is mede ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.

De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd. Nistelrodese Hengelsportvereniging kan niet garanderen dat de informatie compleet, actueel en/of accuraat is. Nistelrodese Hengelsportvereniging aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik van de informatie die op deze site te vinden is.

De website en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van Nistelrodese Hengelsportvereniging.
Van de informatie die op deze site wordt aangeboden mag alleen na voorafgaande schriftelijke toestemming van de Nistelrodese Hengelsportvereniging gebruik worden gemaakt.

De links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Nistelrodese Hengelsportvereniging welke geen eigendom zijn van de Nistelrodese Hengelsportvereniging, deze zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen.
Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Nistelrodese Hengelsportvereniging.

Nistelrodese Hengelsportvereniging aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door de Nistelrodese Hengelsportvereniging worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen.